" Laat je inspireren om buiten de lijntjes te denken! Dromen, durven en doen! "

10X OVERSIZED BLAZERS

Gepubliceerd op 7 maart 2022 om 12:33

Ik vind "de blazer" echt een geweldig - én tijdloos - kledingstuk!  Een blazer geeft mij een krachtig en vrouwelijk gevoel. En dat laatste is best grappig, want tenslotte werd de blazer lange tijd gezien als hét kledingstuk voor de man. Wij vrouwen zijn echt geluksvogels want met de blazer - uitgewerkt in talloze kleuren en prints - hebben wij er weer vele styling opties bij gekregen. Een blazer is bovendien een vrij makkelijk kledingstuk, waarmee je snel goed zit. Zakelijk, chique, cool, bedenk het maar! Je kunt er vele looks mee creëren en afstylen. Een leuke blazer hoeft ook helemaal niet duur te zijn, terwijl je er vaak wél jarenlang plezier van hebt.

Ik heb speciaal voor jullie 10 hele gave betaalbare oversized blazers op een rijtje gezet. Zelf huppel ik thuis vrolijk rond in nummertje 1 en 3. Beiden lekker oversized, ik hou ervan!
Ik ben benieuwd welke van deze 10 er bij jou in de kast komt te hangen. En mocht je binnenkort nog een plaatje op Instagram knallen, leuk als mij tagt! :) Liefs Frederiek

#1 

#2 

#3 

#4

#5

#6

#7

#8 

#9 

#10

WELKE IS JOUW FAVORIET? LAAT HET HIERONDER WETEN IN EEN REACTIE!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.