" Laat je inspireren om buiten de lijntjes te denken! Dromen, durven en doen! "

HELPT JOU VERDER MET CREATIEVE IDEEEN 


PERSOONLIJK INTERIEUR ADVIES VAN FREDERIEK?

We zijn recent verhuisd en hebben net een totaal renovatie achter de rug met gigantisch veel keuzes, maar ook in ons vorige huis in Utrecht (dat we in de zomer van 2021 hebben verkocht) heb ik mijn interieur hart goed de kost gegeven. Mijn kracht zit hem in het maken van materiaalkeuzes, het durven combineren van verschillende kleuren en materialen bij elkaar, en er echt een fijne sfeer inbrengen door middel van kleur, trendy meubels en decoratieve items. Dit kan ik helemaal over the top doen - voor wie dit aandurft - hier help ik je heel graag bij!- , maar ik kan dit ook op een subtielere manier doen zoals ik het bij ons thuis heb gedaan in Utrecht en nu in Den Haag, waardoor het interieur heel warm, trendy maar toch ook tijdloos is. Een interieur dat in de smaak valt bij zowel mannen als vrouwen! Bij de verkoop van ons huis in Utrecht heeft onze interieurstijl een enorm positieve invloed gehad op de verkoop van ons huis. Een aantal potentiele kopers werd compleet verliefd op het interieur, en ons huis was dan ook binnen no time verkocht. Investeren in je interieur en de stijl van het huis is niet alleen een cadeau aan jezelf, maar kan je naast heel veel woonplezier op de langere termijn ook geld opleveren :)

Doordat ik sinds een paar jaar veel meer interieur foto's ben gaan delen op mijn Instagram, is mijn interieur stijl dusdanig opgevallen, dat ik regelmatig wordt gevraagd voor interieur advies. Heb jij interieur vragen? Heb je geen budget om een dure interieur stylist in te huren en/of heb je dat wel, maar vind je mijn smaak helemaal te gek? Ik denk en kijk graag met je mee! Denk aan kleurkeuzes, combinatie van materialen, uitzoeken van stoffen etc.... Leuk!! Ik help je graag!

Nu we recent een nieuw huis compleet hebben gestripped en verbouwd - op dit moment is het voor ongeveer 70% af, de afwerking vraagt nog wat tijd ;) ben ik helemaal up to date van leuke materialen, kleuren en de combinaties daarvan. Tijdens onze verbouwing hebben we in een korte tijd gigantisch veel keuzes moeten maken. Badkamers, de keuken, wc's, tegels, kozijnen, vloeren, en ga zo maar door. Dat was stiekem best lastig, want er is zoveeeeel keus en zoveel leuks!!! Ik had wel 10 verschillende badkamers kunnen ontwerpen, wc's kunnen betegelen of kleuren combinaties kunnen maken ;) Uiteindelijk hebben we heel veel keuzes gemaakt, waar we tot nu toe ontzettend blij mee zijn! Maar, ik heb dus nog heel veel ideeën "over", en er komen steeds weer nieuwe ideeen in me op. Het zou zonde zijn als die op de plank blijven liggen ;) Ik wil die ideeën heel graag met je delen en verweven in een op maat afgestemd advies voor jou.

Zou je het leuk vinden als ik meedenk met jouw interieur? Vind je mijn stijl helemaal te gek en zou je ook graag wat meer sfeer in huis willen brengen? Wil je wel wat anders maar durf je eigenlijk niet zo goed? Weet je niet welke kleur gordijnen je moet kiezen of twijfel je over het behang? Of over de trap? Of is de basis van je huis wel ar, maar wil je het gezellig maken met decoratie? Ben je benieuwd naar wat IK voor jou / jullie zou kiezen?
Wil je geen dure interieur stylist inschakelen maar op een laagdrempelige manier sparren met mij? Dat kan!
Hieronder lees je de mogelijkheden die ik aanbied!

 

HIERONDER VIND JE MIJN AANBOD VAN INTERIEUR ADVIES!

2 UUR ONLINE ADVIES EN SPARREN OVER JOUW INTERIEUR 

Deze boeking zal bestaan uit twee delen! We gaan twee keer een uur (online) in gesprek en sparren over jouw interieur en/of vraagstukken. Als je liever live in Den Haag wil afspreken of bij jou thuis, is dat in overleg mogelijk! 

Zodra je jouw advies geboekt hebt, stuur je mij een email met jouw hulpvraag / vragen. Beschrijf in jouw eigen woorden waar je graag advies in zou willen krijgen en waarmee ik jou mag gaan helpen! Eventueel kun je bij deze email ook afbeeldingen bijvoegen. Dit kunnen bijvoorbeeld foto's zijn van ruimtes of plekken in je huis waar je iets mee wilt, of het zijn producten die je op het oog hebt waar je vragen over hebt, of het zijn vragen over interieur items die je in huis hebt maar lastig vindt om te combineren. 
Met jouw input en vragen kan ik alvast voor jou gaan nadenken en mijn creatieve geest de vrije loop laten gaan ;) Binnenkort bespreken we de uitkomsten hiervan.

Wanneer je jouw advies gesprek hebt geboekt, zul je van mij binnen 1 tot 3 werkdagen een email ontvangen en zullen we twee data inplannen voor onze online meetings! Eentje voor het eerste gesprek, en eentje voor het tweede gesprek, dat ongeveer een maand erna zal plaatsvinden. 

Na dit gesprek heb je nieuwe ideeën, inspiratie en handvatten waarmee je verder kunt!

Na onze gesprekken: 
- weet je beter wat je wilt
- weet je beter welke kleuren en materialen bij jouw interieur passen
- durf je sneller en makkelijker keuzes te maken

- groei je toe naar een meer sfeervol interieur
- wordt je interieur meer 1 geheel

- worden er knopen doorgehakt :)

Vergoeding voor het 2-delige adviesgesprek: 349,-

BOEK NU HIERONDER JOUW ADVIES GESPREK!

2 X 1 uur online meeting
email met probleem of vragen
concreet advies en nieuwe inspiratie

bereikbaar voor vragen

2 UUR ONLINE ADVIES EN SPARREN OVER JOUW INTERIEUR PLUS ONTVANG 3 MOODBOARDS GEMAAKT DOOR FREDERIEK SPECIAAL VOOR JOU + PERSONAL SHOPPING LIJST!

Deze boeking zal bestaan uit twee meetings met mij en je ontvangt maar liefst 3 moodboards plus een shopping lijst speciaal gemaakt voor jou! We gaan twee keer een uur online in gesprek en sparren over jouw interieur en/of vraagstukken. Als je liever live in Den Haag wil afspreken of bij jou thuis, is dat in overleg evt mogelijk. 

Zodra je jouw advies geboekt hebt, stuur je mij een email met jouw hulpvraag / vragen. Beschrijf in jouw eigen woorden waar je graag advies in zou willen krijgen en waarmee ik jou mag gaan helpen! Eventueel kun je bij deze email ook afbeeldingen bijvoegen. Dit kunnen bijvoorbeeld foto's zijn van ruimtes of plekken in je huis waar je iets mee wilt, of het zijn producten die je op het oog hebt waar je vragen over hebt, of het zijn interieur items in je huis die wilt combineren maar je weet niet hoe. 
Met jouw email kan ik alvast voor jou gaan nadenken en mijn creatieve geest de vrije loop laten gaan ;) 

Wanneer je jouw advies gesprek hebt geboekt, zul je van mij binnen 1 tot 3 werkdagen een email ontvangen en zullen we twee data inplannen voor onze online meetings! Eentje voor het eerste gesprek, en eentje voor het tweede gesprek, dat ongeveer een maand erna zal plaatsvinden. Na ons eerste gesprek ga ik aan de slag voor je en maak ik speciaal voor jou 3 verschillende moodboards die jou gaan helpen om je stijl en plan vast te houden.

Na dit gesprek heb je nieuwe ideeën, inspiratie en handvatten waarmee je verder kunt!

Vergoeding voor het 2-delige adviesgesprek + 3 moodboards: 599,-

BOEK NU HIERONDER JOUW ADVIES GESPREK!

insturen email met probleem en/ of hulpvraag
2 X 1 uur online meeting
3 moodboards speciaal gemaakt voor jou!
een shoppping lijst met 20 linkjes van producten die ik gaaf vind voor in jouw interieur
concreet advies en nieuwe inspiratie